POLITYKA PRYWATNOŚCI

Podane danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki wyraziłeś zgodę. W przypadku, gdy postanowisz jednak nie podawać nam danych i nie wyrazisz zgody na ich przetwarzanie, niestety nie będzie mogli Ci zagwarantować dostępu do wszystkich funkcji rolety-decor.pl.


Prosimy, abyś pamiętał, że w każdej chwili masz prawo do aktualizacji lub całkowitego usunięcia swoich danych osobowych. Możesz to zrobić samodzielnie jak i korzystając z naszej pomocy, której chętnie udzielimy.

Zapewniamy Cię, że nasza firma przestrzega restryktywnej polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Twoje dane osobowe są u nas bezpieczne i dokładamy wszelkich starań, aby poziom ten z roku na rok był coraz wyższy. Wierzymy, że zapoznanie się z naszą polityką prywatności pozwoli Ci poczuć się bezpiecznie i cieszyć z korzystania z rolety-decor.pl.

1. Kto jest administratorem danych osobowych rolety-decor.pl?

Administratorem danych osobowych rolety-decor.pl (dalej Administrator), czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa Twoim danym osobowym jest:

F.H.U DECOR Robert Ostapiuk

ul. Warszawska 28
21-500 Biała Podlaska
NIP: 5371993765, REGON: 060128667

tel. (83) 343 86 35

2. Jak chronimy Twoje dane osobowe?

Administrator równocześnie z zarejestrowaniem w GIODO wdrożył w decor-rolety.pl politykę bezpieczeństwa danych osobowych i politykę bezpieczeństwa systemu IT, które zapewniają skuteczną ochronę Twoich danych osobowych.

NEWSLETTER


PODAJ SWÓJ ADRES E-MAIL, JEŻELI CHCESZ OTRZYMYWAĆ INFORMACJE O NOWOŚCIACH I PROMOCJACH.

Administratorem Państwa danych osobowych jest DW DOMEL Elżbieta Zabielska z siedzibą w Łomży przy ul. Meblowej 35. Państwa dane osobowe będą przetwarzane dla celów marketingowych. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz możliwości ich poprawiania. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.